Location

Reveweg 12, 8251 PW Dronten

Bij Haegens maken we heerlijke distillaten. Vol van smaak en soms een tikkeltje eigenwijs.

Contact

Location
Reveweg 12A 8251 PW Dronten
Phone
+31 645 782749
Email
info@haegensdistillery.com

Volg ons

Whisky

Vanaf december 2025
Whisky
van Flevolandse bodem

Barrel 1Whey Whisky

Onze eerste Whisky en meteen een heel bijzondere. Tijdens het brouwproces is er substantieel aandeel wei toegevoegd die verantwoordelijk is voor ca. 20% van de alcohol. Een zachte, licht fruitige graanwhisky gelagerd op Amerikaans Eiken

Barrel 2Grain Whisky

We zochten naar een zachte whisky met een lichte bite. Door tarwe te gebruiken krijgt deze whisky een licht zoete dronk waarna de rogge een kleine pittige kick geeft.

Barrel 3Single malt - heavy

Enkel gerst, afgestookt in onze eigen potstill, dat is onze Single malt wisky. Dit keer is er gekozen voor een heavy toasting voor een diepere en intensere smaak. 

Barrel 4Single malt - Bourbon

Opnieuw een single malt whisky, dit keer op een prachtige bourbon vat van Heaven Hill. De met bourbon doordrongen eikenhout geeft een heerlijke subtiele vanille toon aan deze prachtige whisky. 

Barrel 5Single malt - Chocolate

Als je gerst na het mouten langer door eest veranderd de kleur en smaak en onstaan er heerlijke chocolade tonen. Deze whisky heeft een mooie toets van deze chocoladegerst waardoor hij heerlijke op de achtergrond mee komt. Gelagerd in een Bourbon vat van Heaven Hill is dit een bijzonder combinatie.  

Image: <a href=”http://www.freepik.com”>Designed by upklyak / Freepik</a>

 

Haegens Craft WhiskyKwaliteits whisky van Nederlandse bodem